lördag 16 mars 2013

Lördag

Lördag idag och lille killen här vaknade kl 6.15 fy va tidigt!! jag va så himla trött och trodde nog att klockan var lite mer än så...men satte på barnkanalen så han låg i vår säng och kollade på det nån timme så man kunde halv slumra lite.
På fm så åkte vi till Linköping först till k rauta köpte nya knoppar till överskåpen över kyl och frysen som vi fick göra om här hemma. Vårt kyl/ frys side by side gick ju sönder för ett par veckor sen mindre kul!!
Men hitta ett rostfritt på en butik som vi fick för 10.000 skulle kostat femtusen mer så det vart ju toppen. Men tråkiga pengar...

Köpte ny gardinstång till köket också har beställt nya gardiner i gult/vitt/lime grön rutiga blir nog vårlikt och fint sen. Vidare till andra butiker köpte ett par barn skidor till Lucas han blev överlycklig över dom :)

Snart har jag lovat att vi ska köpa lördagsgodis blir väl en tur till östenssons där de har för 4.90 mot godishuset 7.90 blir lite skillnad faktiskt.

Ligger så skönt här i soffan med en filt är så trött när det blir så tidiga mornar...kom ju inte hem förrän vid halv tio från jobbet igår också..och imorgon börjar jag 6.50 och klockan ringer 5.30 så det blir en tidig kväll ikväll också.
Men nu får det bli att gå ut en sväng så Lucas får prova nya skidorna.

Ha en fin dag alla
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Inga kommentarer: