tisdag 17 juni 2008

Tisdag



Idag är det tisdag och jag har jobbat till 15, sen har jag hållt på i trädgården hela kvällen fick lite hjälp av mamma också vi flyttade fina klängväxter och satte på garageväggen, måste ta och köpa vita spaljer till de imorgon. Är kul att greja i trädgården när man ser hur fint det blir!!


Är hundvakt åt Harry idag också han var med och kollade på Jimmy när han spelade fotbollsmatch ikväll och han var helt "vild" när vi kom dit det första han gjorde var att lägga sig i en tjejs knä och ville bli kliad:) Här är man inte blyg precis... sen när vi skulle gå mot bilen var det en golden tik vid kiosken och då blev Harry hel kär!!! Vi kunde knappt gå därifrån.. tills slut kom vi till bilen och det var knappt att vovven ville in i bilen:)
Nu ligger han här på sin favvo plats på mattan under vardagsrumsbordet... och han var urhungrig ikväll fick hundmat med leverpastej och åt upp allt fort, sen satte han sig och kollade på oss bara och ville ha mer mat, så det blev mer + lite pannbiff..han älskar min mat..det vet nog hans matte också:)
Nu ska jag snart sova..gonatt...

1 kommentar:

Anonym sa...

Klart han gillar dig, han blir ju bortskämd ju! :D
Men å andra sidan är det ju bra att han trivs hos er o äter sin mat!
Tack för att du/ni finns för oss!
Kramar Mikaela