lördag 8 december 2012

Nyss hemkommen från stan





Ja nu var man nyss hemkommen från stan var där med älsklingen och lille sonen och strosade runt. Köpte lite smått och gott och så fick jag Pernilla Wahlgrens julkokbok och ett par rosa o ett par svarta filt gose strumpor av älsklingen då blev man ju glad <3>
Köpte även med oss en julgran hem och nytt pynt till den i år fick det bli guldiga kulor både släta och i mönster, guld stjärna och ny belysning. Så den ska vi klä sen ikväll och lyssna på julmusik.

Igår var jag på stan med en kompis Lucas fick även köpa en grej för sitt prersentkort han fick av lokal tidningen här för att han ritat en teckning som kom med i tidningen så det blev ett spel # fånga ballongerna# där man lär sig färgerna.
På hemvägen köpte vi en stooor jultomte en mjuk jättefin med väst, fårskinnstofflar ja den va så fin 1 m hög var ju ganska dyr 400 kr men den har man ju i många år sen. Den får stå och vakta granen sen med alla julklappar.

På kvällen var vi på julbord med mannens jobb det var god mat och dryck en trevlig kväll men det va skönt att komma hem sen blev ganska tidigt så det kändes lagom.

Imorgon fyller Lucas 3 år så då blir det kalas här ska baka chokladbollar med strössel sen också och göra tårtbotten det ska bli en blixten cars tårta som han önskat sej:)

Ha en fin helg alla

Inga kommentarer: