fredag 18 juli 2008

Baconlindad kycklingfilé


BACONLINDAD KYCKLINGFILÈ
5 kycklingfiléer
1 pkt bacon
1 pkt dill/gräslöksost
1 pkt riven ost
1 pkt matlagningsgrädde
1 purjolök
curry + svartpeppar + salt
GÖR SÅ HÄR:
Hacka purjolöken och lägg den i en ugnssäker form.
Dela varje kycklingfilé till 2 bitar, skär ett kryss i varje file.
Fyll krysset med gräslöksosten och linda en baconskiva runt kycklingen. Lägg varje bit på purjolöksbädden.
Krydda på kycklingen och strö sedan osten över, och häll till sist på matlagningsgrädden.
250 gr ca 45 min. Efter 20-25 min lägg folie över formen och fortsätt gratinera.
Servera med hasselbackspotais och sallad

1 kommentar:

Fotograferande Maria sa...

hej! Tack! Bra recept på kyckling. Det sparar jag :)