söndag 6 juli 2008

Foton från vårt husbygge





Här är lite bilder från vårt husbygge som vi startade med september06, vi bodde i ett rött litet hus som vi rev ni ser på bilden när vi håller på och river huset. Och vi byggde ett nytt hus bakom det röda huset. Som ni ser på rivningskortet syns lite av det nya huset bakom så ni kan ju tro att vi var rädda när vi rev gamla huset så det inte skulle rasa på vårt nya hus..men vi klarade det som tur var!!!
När vi rivit så kunde vi bygga till det nya så det blev en vinkel ut till hallen sen har det hunnit bli ett garage också. Men vi är fortfarande inte klara..det tär på en att bygga och bygga och aldriog bli klar. Det är Peter och pappa som byggt det mesta själva sen har vi haft hjälp av en snickare delvis. Och jag har målat allt så det har varit ett stort projekt!!!
Och som alla vet får man alltid vänta på hantverkare så därför har vårt bygge stått stilla nu ett tag och det tär på en att aldrig bli färdig. Det är utbygget som är kvar nu och sen ska vi sätta upp garageportarna men nån gång ska det väl bli klart antar jag...

Inga kommentarer: